Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Hrybkov S$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Kharkianen O. 
Development of information technology for supporting the process of adjustment of the food enterprise assortment [Електронний ресурс] / O. Kharkianen, O. Myakshylo, S. Hrybkov, M. Kostikov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(3). - С. 77-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(3)__10
Досліджено процес управління виробництвом продукції на багатономенклатурному харчовому підприємстві з застосуванням методів інтелектуального аналізу даних для підтримки процесу коригування асортименту продукції. У результаті дослідження розроблено інформаційну технологію, яка включає в себе адаптовані методи інтелектуального аналізу даних. Використання цієї технології надасть можливість підвищити ефективність господарської діяльності підприємств. Це досягається за рахунок зниження витрат на собівартість продукції. Запропоновану технологію можна використовувати як у харчовій, так і в інших галузях виробництва.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.184 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Hrybkov S. 
Web-oriented decision support system for planning agreements execution [Електронний ресурс] / S. Hrybkov, H. Oliinyk, V. Litvinov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 3(2). - С. 13-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_3(2)__3
Розглянуто проблему побудови web-орієнтованої системи підтримки прийняття рішень у ході планування виконання договорів на підприємствах, які діють у сфері надання послуг. Досліджено характерні особливості діяльності таких підприємств. Побудовано вдосконалену математичну модель задачі планування виконання договорів і визначено критерії оцінки ефективності одержаного варіанта рішення. Як оцінку ефективності варіанта виконання запропоновано використання адитивної згортки часткових критеріїв із встановленням пріоритету виконання кожного з них. Розроблено комбінований алгоритм для вирішення задачі планування, направлений на врахування особливостей предметної області. Для використання комбінованого алгоритму вхідні дані запропоновано представити у вигляді багатошарового графа, кожний шар якого відповідає робочому часу одного виконавця, а вузли визначають моменти синхронізації між шарами. У процесі розробки комбінованого алгоритму використано елементи ACO алгоритму та генетичного алгоритму. Запропоновано структуру СППР під час планування виконання договорів та розглянуто технології, використані для її практичної реалізації. Наведено приклади інтерфейсу користувача системи. СППР забезпечує підтримку функцій управління під час планування та надає можливість здійснювати глибокий аналіз ситуацій, їх оцінку та вибір оптимального варіанта календарного плану, виконуючи всі підготовчі дії та формуючи вже готові варіанти рішень. Створена система є web-орієнтованою, що надає можливість використовувати її в будь-якому місці, де є доступ до мережі Інтернет.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.726 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Breus N. 
Hybrid expert system to model the ice cream recipes [Електронний ресурс] / N. Breus, S. Hrybkov, G. Polischuk // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 2. - С. 294-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 788.376 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Hrybkov S. 
Development of information technology for planning order fulfillment at a food enterprise [Електронний ресурс] / S. Hrybkov, O. Kharkianen, V. Ovcharuk, I. Ovcharuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2020. - № 1(3). - С. 62-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2020_1(3)__7
Запропоновано інформаційну технологію для розв'язання задачі планування виконання замовлень по виготовленню продукції на харчових підприємствах за умов невизначеності та ризику. Інформаційна технологія базується на комбінуванні алгоритмів мурашиної колонії, сірих вовків і генетичного, а також розробленій математичної моделі оперативного виконання замовлень. Перевагами комбінування алгоритмів є формування альтернативних варіантів планів та уникнення локальних оптимумів. Запропонована математична модель містить часткові критерії, обмеження та оціночну функцію для визначення ефективності сформованого варіанту плану виконання замовлень. Для наочності оцінки ефективності варіанту виконання замовлень запропоновано застосування пелюсткової діаграми та адитивної згортки часткових критеріїв. Математична модель надає можливість ОПР визначити будь-який набір часткових критеріїв для врахування особливостей параметрів виконання замовлень. Інформаційна технологія забезпечує швидку реконфигурацію поточного плану виконання замовлень у разі виникнення позаштатних ситуацій або необхідності термінового виконання певного замовлення.
Попередній перегляд:   Завантажити - 380.681 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Limanska N. V. 
An intelligent production planning support system between bakery enterprises [Електронний ресурс] / N. V. Limanska, S. V. Hrybkov, M. P. Kostikov // Вісник Херсонського національного технічного університету. - 2022. - № 2. - С. 69-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2022_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 483.236 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського